Práca Rimavská Sobota Počítačové a manažérské kurzy zadarmo - Práca v okolí Rimavskej Soboty

Počítačové a manažérské kurzy zadarmo

kurzy2

Počítačové a manažérske kurzy.

Kurzy pre nezamestnaných evidovaných na úrade práce zadarmo. Projekt je cez úrad práce, teda môžete naďalej poberať aj dávky z úradu práce.

Vaše výhody nezamestnaného sú :

  1. Že získate nové vzdelanie respektívne kompetencie a zručnosti v danom obore, s ktorým sa ľahšie uplatníte na trhu práce.
  2. V prezenčnej forme vzdelávania vám cestovné a stravné hradí úrad práce vo výške 4,76 EUR na deň. Jednorázovo v hotovosti alebo na bankový účet. Nezávisle na tom či na kurz dochádzate do Rimavskej Soboty alebo ste priamo z Rimavskej Soboty.
  3. V prípade dištančného vzdelávania poskytovaťeľ kurzu vypožičia notebook aj s potrebným softwérovým vybaveným pre úspešné zvládnutie daného kurzu zadarmo.
  4. Poskytovateľ kurzu zabezpečí aj mobilný internet od mobilného operátora Telecom prípadne Orange na nevyhnutnú dobu dištačného vzdelávania (s pohodlia domova) zadarmo.
  5. V prípade záujmu uchádzač o zamestnanie môže po ukončený kurzu odkúpiť použitý notebook aj so softwérovým vybaveným za zostatkovú cenu.

Ponúkané kurzy sú:
1.Frontend a Backend Developer-Tvorba webových stránok pokročilý -programovanie pomocou kódov v HTML 5, CSS3, JavaScript a PHP a vytvorenie firemných webových stránok s odosielajúcim kontaktným formulárom (správu) na E-mail. Ďalej tvorba BLOGOV a E-SHOPOV vo WORDPRESSE. Kurz trvá 35 pracovných dní. S týmto kurzom získate Osvedčenie Frontend a Backend Developer, čo znamená programátor webových stránok. Na trhu práce sa môžete uplatniť ako programátor (tvorca) webových stránok.

kk

2. Manažment pre malé a stredné podnikanie-riadenie, koordinovanie, plánovanie a vedenie firiem. K tomuto kurzu patria aj základné počítačové zručnosti ako WORD, EXCEL a POWER POINT. A tiež tvorba PODNIKATEĽSKÉHO PLÁNU. Kurz trvá 20 pracovných dní. S týmto kurzom dostanete Osvedčenie Manažment pre malé a stredné podnikanie, s ktorým sa uplatníte na pracovnom trhu ako manažér spoločností.

kk

3. Manažment kvality Naučíte sa určiť kvalitu výrobkov, tovaru a služieb podľa platných noriem = manažmentu kvality a prácu s Word. Excel a Power Point. Po absolvovaní kurzu obdržíte osvedčenie. S ktorým sa môžete uplatniť ako kontrolór kvality tovaru. Kurz trvá 20 pracovných dní.

4. Projektový manažment a manažment inovácií Plánovanie a realizácia zložitých, jednorázových akcií ako je vývoj nového produktu alebo služby. S jedinečným priebehom, termínom, úlohou a cielom, a celkovou komplexnosťou projektu. Naučíte sa projektový manažment a manažment inovácií i prácu s Word. Excel a Power Point. Po ukončení kurzu obdržíte ovedčenie. S ktorým sa môžete uplatniť ako Projektový manažér. Kurz trvá 20 pracovných dní.

5. Konštruktér nanoCad 2D-je to kurz ovládania softvéru nanoCad 2D, čo je softvér na tvorbu technických výkresov používaní najmä v stavebníctve, strojárstve, drevárstve a podobne. Je to náhrada AutoCadu ktorá je plne kompatibilná s AutoCadom. Kurz trvá 20 pracovných dní. S týmto kurzom získate Osvedčenie Konštruktér NanoCad 2D, ktorý vám dáva oprávnenie, kompetencie a zručnosti uplatniť sa na trhu práce ako Konštruktér alebo kreslič v NanoCade prípadne v AutoCade.


Podmienky:

  1. Byť v evidencií nezamestnaných na úrade práce
  2. Mať stredoškolské vzdelanie – aspoň výučný list

Bližšie informácie na :

HACCP-WEBY-KURY-VÝKRESY
Francisciho 628/1
97901 Rimavská Sobota

e-mail: kornel.kuvik@post.sk
mobil: 0903065229
webová stránka: kurzy.wz.sk


  • Ulica: Francisciho 628/1
  • Mesto: Rimavská Sobota
  • Okres: Rimavská Sobota
  • PSČ: 97901
  • Štát: Slovensko